Recensies

Als ondernemer denk je dat je alles zelf moet kunnen en doen. Je wordt er door diverse marketingpartijen ook vaak genoeg op gewezen: kennis is macht, ook op het gebied van marketing. Om je vervolgens via allerlei workshops tot marketingspecialist te willen omtoveren. Ik ben nu 8 jaar bezig met mijn onderneming en weet inmiddels dat je als ondernemer pas echt in je kracht en macht staat als je dat doet waar jíj goed in bent. En de rest laat je over aan experts. Elles is zo’n expert. En gelukkig heeft ze van alle onderdelen verstand. Ik hoef dus alleen bij haar maar aan te kloppen en bij niemand anders. Over de look and feel van mijn website, het beoordelen van de teksten, hoe ik zo goed mogelijk gevonden wordt in google en de vertaalslag naar mij van de google addcampagne (dat is hogere wiskunde voor mij maar Elles weet het haarfijn uit te leggen), mijn marketingplan en -communicatieplan, het aanleveren van nieuwsitems voor de website en het geven van tips en trics voor die zaken die ik toch echt zelf moet doen. Elles is ontzettend creatief, enthousiast en gedreven en dat motiveert mij enorm. Ik zie Elles dan ook vooral als mijn marketingcoach.

Eveline Minkes – De Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest


Ik was al een heel eind gekomen met mijn nieuwe website. Het ontwerp, de teksten, visuals, etc. waren klaar… dacht ik… Het enige wat nog ontbrak was een SEO-analyse. En toen kwam Elles op mijn verzoek meekijken en meedenken met haar scherpe en ervaren oog! Met een opgewekte voortvarendheid heeft zij vervolgens de nodige wijzigingen aangebracht. Omdat ik al aardig gehecht was geraakt aan mijn ontwerp moest ik soms wel even met mijn ogen knipperen. Toch liet ik mij graag door haar leiden omdat ik er écht vertrouwen in voelde dat zij precies wist wat er moest gebeuren. Op mij komt Elles over als iemand met veel kennis van zaken. Ze werkt snel en geeft veel praktische tips. Al met al heeft dit geleid tot hele goede verbeteringen en ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

Ria Bijvoet – Hulp bij burn-out en stress


Elles begrijpt snel wat een niet-webbouwer als ik bedoel. Ze is creatief en doortastend. Staat open voor ideeën. Er bestaan geen problemen voor haar, ze ziet ze als een  uitdaging! Prima communicatie en goede service! Kortom een aanrader!

Claudia van Elsen – coachlab


6 jaar geleden ben ik begonnen met een eigen salon als nagelstyliste. Ik heb toen een website laten ontwikkelen maar kwam er al snel achter dat daar geen nieuwe klanten uit voort kwam. Eerst denk je dat het komt door de invallende ressessie want nagelstyling is uiteraard een luxe die iemand snel kan missen. 2 jaar geleden heb ik mijn diploma pedicure gehaald en moest mijn website daarop aangepast worden. Elles heeft mijn website volledig opnieuw ontwikkeld inclusief andere huisstijl. Dankzij Elles haar enthousiasme en professionele inzet, heb ik nu een salon die zeer goed loopt vooral doordat de klanten mij via Google als eerste vinden. Daarnaast krijg ik vaak de opmerking, dat ze de website er zo professioneel uit vinden zien dat ze daarom niet verder zijn gaan zoeken en dus gelijk bellen voor een afspraak.

Jacqueline de Wilde, Precious & Pure pedicure, manicure, nagelstyling


Elles heeft mij zeer goed geholpen mijn website meer diepgang te geven, meer kleur, en een meer pakkende tekst. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat Elles meedenkt, aansluit, met tips komt, en vanuit haar deskundigheid ook stelling durft te nemen en knopen weet door te hakken. Het draait bij Elles om de persoon en zijn vakgebied. De website nu is als een mooie, goed passende en zeer bruikbare jas. Tevens word ik nu gevonden op alle probleemgebieden waar ik mijn klanten mee kan helpen, zelfs buiten mijn eigen regio. Ik ben er erg blij mee!

Astrid Rosendaal Haptotherapie


Elles heeft oog wat succes is en wat niet en durft ook te stoppen indien iets niet werkt (trekt niet aan een dood paard). Ze werkt nauwkeurig en procesmatig, als marketeer denkt ze niet alleen aan de propositie maar neemt ook het proces van de klant in het geheel mee. Elles weet goed dat je dingen ‘niet alleen’ kan en zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment ook de acties ondernemen. Daarnaast durft ze beslissingen te nemen en bedenkt ze eerst wat de klant wil in plaats van wat goed is voor een organisatie.”

Esther Weeber – ex-collega ANWB


Elles kan met haar aanstekelijke vrolijkheid en enthousiasme makkelijk mensen mee krijgen in een denkproces. Ze gelooft echt in wat ze zegt en dat geeft een eerlijk beeld. Ze is daarin integer en oprecht. Elles kan binnen een werkproces goed prioriteiten bepalen en de focus terug brengen naar de hoofdzaak, wanneer discussies over bijzaken voor de hand liggen. Ze is zeer secuur in het organiseren van events, aan alle details zijn gedacht en iedereen is goed en volledig geïnformeerd over zijn/haar rol en/of taak. Bij creatieve processen, zowel digitaal als print heeft Elles goede en heldere input voor de creatief vormgevers.”

Donnie Brounts – ex-collega ANWB


Elles heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, dit kenmerkt zich door de volle overtuiging waarmee ze zich inzet, het precies kunnen aanvoelen waar de prioriteiten liggen. Ze is niet alleen verantwoordelijk, maar ook zelfstandig en een doorzetter. Kwalitatief goed werk afleveren is erg belangrijk. Ze werkt nauwkeurig, resultaatgericht, met grote discipline en veel aandacht voor details. Elles signaleert kansen en problemen en doet gelijk voorstellen of draagt oplossingen aan. Ze blijft zichzelf graag ontwikkelen en is leergierig. Ze doet alles in haar bereik om haar doelen te bereiken en werkt hier hard en met veel enthousiasme aan.”

Krista Hogendorp –  ex-collega ANWB 

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij komen graag bij jou langs om met jou en jouw bedrijf kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan jouw hulpvraag inzichtelijk maken. Doe het gerust, het verplicht je tot niks.

Bel 085 – 760 05 26 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.