Vragen? Bel 085 - 760 05 26

Vormgeving

vormgeving - marketing2mix

Vormgeving: huisstijl is de basis

Of je nu een groot of een klein bedrijf hebt, een huisstijl is belangrijk voor ieder bedrijf. Het vormt de presentatie van je bedrijf naar buiten, het is een belangrijk onderdeel van je uitstraling en is vaak de eerste kennismaking met je bedrijf. Met je huisstijl wil je een bepaalde indruk maken op en een bepaald beeld achterlaten bij je doelgroep(en). Het straalt eigenlijk de kernwaarden van je bedrijf uit. Klanten baseren hun mening en beeld hierop. Een goede huisstijl geeft richting aan je bedrijf en maakt je bedrijf herkenbaar. Je huisstijl biedt ook een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie en laat je organisatie er uitspringen.

 

Alleen logo of meer?

Het antwoord is meer, je huisstijl gaat verder dan alleen het logo. Je huisstijl komt terug in alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Dus ook je visitekaartjes, briefpapier, het ontwerp van je website, je advertenties, brochures, noem maar op. Bij het ontwikkelen van je huisstijl is het belangrijk dat de uitstraling bij jouw bedrijf en je kernwaarden past. Het moet als ‘thuis’ voelen, we noemen het niks voor niks ‘huis’stijl. Blijf ook altijd kritisch naar je huisstijl kijken. Zeker als je bedrijf al langer bestaat, kan het voorkomen dat door allerlei ontwikkelingen je huidige huisstijl niet meer helemaal bij je bedrijf aansluit en een opfrisbeurt nodig heeft. Dat hoeft dan ook weer niet rigoureus iets totaal anders te zijn. Een kleine aanpassing van de kleur of lettertype kan soms al wonderen doen en je huisstijl weer helemaal van deze tijd te laten zijn.

vormgeving2mix

Als fullservice marketing- en communicatiebureau, hebben wij ook alle creativiteit, kennis en ervaring in huis om alle communicatie-uitingen vorm te geven. En we verzorgen niet alleen het ontwerp, maar begeleiden ook het drukken zelf en het laten afleveren van het drukwerk. Dit kunnen wij allemaal voor je verzorgen:

Logo

Briefpapier

Visitekaartjes

Enveloppen

Brochures

Advertenties

Flyers

Banners

Nieuwsbrieven

Online jaarverslagen

Websites

Apps

Fotografie

Displays

Posters

Spandoeken/spanframes

Instore TV reclame

Autobelettering

Bedrukking promotionele artikelen

 

Meer weten?

Het verrassend en creatief vormgeven van je huisstijl en communicatie-uitingen die jij jouw bedrijf en doelgroep past, dat is waar het bij ons om draait. We kijken goed naar jouw kernwaarden en je boodschap naar jouw doelgroep en stemmen daar alles op af. In alles wat we doen, voeren we je huisstijl door. Zodat in alles wat jij doet je identiteit wordt herkend en versterkt.

En heb je nog ondersteuning nodig bij de marketing en communicatie van jouw bedrijf omdat je er geen tijd, zin of kennis voor hebt? Ook daar kun je ons voor inschakelen. Wij helpen je ook graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing- en communicatieactiviteiten. Zowel startende bedrijven als ondernemers met jarenlange ervaring kunnen terecht voor resultaatgericht marketing- en communicatieadvies.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij komen graag bij jou langs om met jou en jouw bedrijf kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan jouw hulpvraag inzichtelijk maken. Doe het gerust, het verplicht je tot niks.

Bel 085 – 760 05 26 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Graag invullen

Over marketing2mix

marketing2mix biedt oplossingen voor kleine en grote marketing- en communicatievragen voor het MKB en voor ZZP. Van strategie tot het maken en optimaliseren van websites, bedenken van campagnes en het ontwerpen van je huisstijl en drukwerk. Ook kun je ons inschakelen als (tijdelijke) aanvulling van je eigen marketingteam.

Locatie Capelle a/d IJssel

marketing2mix
Mirror Topfloor Offices
Kantoor 305
Essebaan 19
2908 LJ Capelle aan den IJssel
Telefoon: 085 - 760 05 26
E-mail: info@marketing2mix.nl
www.marketing2mix.nl

Locatie Hilversum

marketing2mix
Het Ondernemershuys
3de etage
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
Telefoon: 085 - 760 05 26
E-mail: info@marketing2mix.nl
www.marketing2mix.nl

Volgen en delen mag!

Facebook
Facebook
LinkedIn
SHARE
RSS