website-laten-makenWebsite laten maken

Een succesvolle website gaat verder dan alleen het jasje. Natuurlijk zal de website qua uitstraling moeten passen bij jouw huisstijl en communicatielijn. En uiteraard geeft een professionele website met een aantrekkelijk design een uitstekende eerste indruk aan je bezoeker. En online heb je maar een aantal seconden om die goede eerste indruk achter te laten. Met één klik is je bezoeker zo weer weg. Een professionele indruk is dus ook online cruciaal.

Maar functionaliteit, structuur en gebruikersvriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk. Bij het ontwerpen van jouw website zullen dus de belangen, wensen en doelen van jouw doelgroep inzichtelijk moeten zijn. De website moet zo ingericht worden, dat jouw doelgroep hun doelen zo efficiënt mogelijk kunnen realiseren. En uiteraard wil jij dat jouw doelen ook gehaald gaan worden, er moet dus ook de nodige aandacht aan conversie moeten worden besteed.

95% van de Nederlandse bevolking is aangesloten op internet. Het internet wordt het meest gebruikt om bankzaken te regelen, informatie op te zoeken, nieuws te lezen, te oriënteren op een aankoop, producten te kopen, video’s te bekijken, om te gamen, muziek te luisteren en Social Media te gebruiken. Google is nog steeds de nummer 1 zoekmachine, op de voet gevolgd door Facebook en Youtube.

Google-proof 

Natuurlijk wil je dat je website ook goed gevonden gaat worden in Google. Wist je dat er circa 200 elementen invloed hebben op de zoekresultaten in Google? Dat die elementen continue in ontwikkeling zijn? En dat alleen Google precies weet welke elementen dat allemaal zijn? Geen enkel bedrijf kan je dus beloven dat jij direct bovenaan in Google zal verschijnen. Zeker een nieuwe website heeft tijd nodig om te groeien in Google, omdat ook het aantal bezoekers op je website van invloed is. Maar ook hoe lang een bezoeker op je website blijft en hoeveel pagina’s hij/zij bezoekt. Voor Google is dat een teken dat je website relevant voor je bezoeker is en relevantie daar is Google gek op. Daarom is het belangrijk om regelmatig de resultaten van je website te meten, zodat je bij kunt sturen als dat nodig is.

website2mix

marketing2mix heeft al diverse succesvolle websites ontworpen voor bedrijven en zzp’ers in diverse branches. De website wordt in WordPress gebouwd, een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Dus als jij de website na oplevering zelf wilt onderhouden, is dat geen probleem. Maar natuurlijk kun je ook ons inschakelen om je communicatie uit handen te nemen.

De website wordt ‘responsive’ opgeleverd, dat wil zeggen dat je website geschikt is voor elk type apparaat: desktop, laptop, tablet en smartphone. Dit is belangrijk voor als je in Google goed gevonden wilt worden! En nee… ook wij beloven niet dat je direct bovenaan in Google zal staan. Maar wij hebben wel alle kennis en ervaring in huis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), dus ook wat dat betreft is je website bij ons in goede handen.

topkwaliteit-website-laten-maken

Topkwaliteit

Wij bouwen met veel zorg en liefde jouw website. Daarnaast is onze kennis over webdesign up to date zodat jouw website aan de laatste ontwikkelingen voldoet.

zoekmachinevriendelijk-website-laten-maken

Zoekmachinevriendelijk

Wij bouwen jouw website zoekmachine vriendelijk. Wij kennen de laatste ins & outs op het gebied van SEO en passen dit direct toe op jouw website.

je-eigen-design-website-laten-maken

Je eigen design

Jouw huisstijl staat voorop. Daarnaast inventariseren jouw wensen en ideeën. En door met je mee te denken, bouwen we samen een site die echt bij jou past.

topservice-website-laten-maken

Topservice

Wij zijn pas tevreden al jij dat ook bent. Niet alleen bij oplevering, maar ook daarna. Als je nog kleine dingen wilt veranderen, dan is dat natuurlijk altijd bespreekbaar.

korte-lijnen-website-laten-maken

Korte lijnen

Wij houden van praktisch werken. Je hebt dus 1 vast aanspreekpunt. Dat maakt dat we samen snel kunnen schakelen en er geen ruis op de lijn kan ontstaan.

responsive-design-website-laten-maken

Responsive design

Je website is direct geschikt voor elk apparaat. Je website ziet er dus niet alleen goed uit op een desktop of laptop, maar ook op een tablet of een smartphone.

Meer weten?

Een succesvolle website die gericht is op jouw bedrijf, jouw doelgroepen en doelen, dat is waar het bij ons om draait. Waar zoekmachineoptimalisatie en conversie standaard in de ontwikkeling wordt meegenomen. Een website waar je weer een tijd mee vooruit kan. En hierbij werken wij altijd binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget.

En heb je nog ondersteuning nodig bij het onderhouden van je website omdat je er geen tijd, zin of kennis voor hebt? Ook daar kun je ons voor inschakelen. Wij helpen je ook graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing- en communicatieactiviteiten. Zowel startende bedrijven als ondernemers met jarenlange ervaring kunnen terecht voor resultaatgericht marketingadvies.

Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij komen graag bij jou langs om met jou en jouw bedrijf kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie maken we dan jouw hulpvraag inzichtelijk. Doe het gerust, het verplicht je tot niks.

Bel 085 – 760 05 26 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.