Ons tarief

Marketing en communicatie voor elk bedrijf bereikbaar maken, dat is onze missie. Wij geloven in een kwalitatief goede maaltijd tegen een eerlijke, sterk concurrerende prijs. Hoe wij dat doen? Wij werken tegen betaalbare tarieven, onder meer door onze overheadkosten laag te houden. En met onze praktische, creatieve en no-nonsense aanpak hoeft er niet meer geld te worden uitgegeven dan strikt noodzakelijk om het gewenste effect te bereiken. Zo schrijven wij dus geen ellenlange en dure rapporten en plannen, maar geven eerlijk en praktisch advies en denken kritisch met je mee voor een effectieve marketing- en communicatieaanpak.

Je kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten. Omdat elke marketing- of communicatievraagstuk en elk bedrijf anders is, is ons prijskaartje afhankelijk van de opdracht. De ene website is de andere niet, alles wordt namelijk gebaseerd op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Soms moeten daar ook maatwerkoplossingen voor bedacht worden. En dat geldt eigenlijk voor al onze werkzaamheden. Door onze korte lijnen, praktische aanpak en creatieve instelling, werken wij doelgericht en altijd binnen de afgesproken tijd en budget.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij komen graag bij jou langs om met jou en jouw bedrijf kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan jouw hulpvraag inzichtelijk maken. Doe het gerust, het verplicht je tot niks.

Bel 085 – 760 05 26 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.