Vragen? Bel 085 - 760 05 26

Ons tarief

Ons tarief

Marketing en communicatie voor elk bedrijf bereikbaar maken, dat is onze missie. Wij geloven in een kwalitatief goede maaltijd tegen een eerlijke, sterk concurrerende prijs. Hoe wij dat doen? Wij werken tegen betaalbare tarieven, onder meer door onze overheadkosten laag te houden. En met onze praktische, creatieve en no-nonsense aanpak hoeft er niet meer geld te worden uitgegeven dan strikt noodzakelijk om het gewenste effect te bereiken. Zo schrijven wij dus geen ellenlange en dure rapporten en plannen, maar geven eerlijk en praktisch advies en denken kritisch met je mee voor een effectieve marketing- en communicatieaanpak.

Je kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten. Omdat elke marketing- of communicatievraagstuk en elk bedrijf anders is, is ons prijskaartje afhankelijk van de opdracht. De ene website is de andere niet, alles wordt namelijk gebaseerd op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Soms moeten daar ook maatwerkoplossingen voor bedacht worden. En dat geldt eigenlijk voor al onze werkzaamheden. Door onze korte lijnen, praktische aanpak en creatieve instelling, werken wij doelgericht en altijd binnen de afgesproken tijd en budget.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij komen graag bij jou langs om met jou en jouw bedrijf kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan jouw hulpvraag inzichtelijk maken. Doe het gerust, het verplicht je tot niks.

Bel 085 – 760 05 26 of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Graag invullen

Over marketing2mix

marketing2mix biedt oplossingen voor kleine en grote marketing- en communicatievragen voor het MKB en voor ZZP. Van strategie tot het maken en optimaliseren van websites, bedenken van campagnes en het ontwerpen van je huisstijl en drukwerk. Ook kun je ons inschakelen als (tijdelijke) aanvulling van je eigen marketingteam.

Locatie Capelle a/d IJssel

marketing2mix
Mirror Topfloor Offices
Kantoor 305
Essebaan 19
2908 LJ Capelle aan den IJssel
Telefoon: 085 - 760 05 26
E-mail: info@marketing2mix.nl
www.marketing2mix.nl

Locatie Hilversum

marketing2mix
Het Ondernemershuys
3de etage
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
Telefoon: 085 - 760 05 26
E-mail: info@marketing2mix.nl
www.marketing2mix.nl

Volgen en delen mag!

Facebook
Facebook
LinkedIn
SHARE
RSS